16 ago 2006, 7:54

Душа във плен 

  Poesía
716 0 1

Навън вали, а в мен,
сърцето ми кърви.
Болката не спира,
без теб душата ми замира.

Слънцето изгрява,
луната пак залязва,
а болката във мен,
все така си се запазва.

Душата ме боли,
сърцето ми кърви,
главата ме боли,
за Бога, каде ли си?

Желая погледите ни
в едно да сачетая.
Мечтая да те намеря,
дори да си в безкрая.

Дали ще те намеря,
скъпа моя, мила моя?
Ти плени ме цял, това
вече цял свят го е разбрал!

© Васко Филипов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • ,,за Бога, каде ли си?''- кЪде
    ,,в едно да сачетая.''- сЪчетая
    Поправи си грешчиците!
    Поздравче!
Propuestas
: ??:??