Душата ми е с нова рана,
пореден път окървавена!
И тялото, и себе си тормози,
в среднощни пристъпи сразена!
А как жадувам като другите
да пея, да летя, да се усмихна!
Не искам с хапчета за лудите
спокойствието свое да постигна...
А времето лети и трябва
в плана Божествен да повярвам.
Да се доверя, да се отпусна,
за да продължа нататък!
Боли ме много! Дай ми сили,
пореден път да се надигна!
Побързай, Господи! Кажи ми,
кога, къде и как да стигна!
© Сиси Todos los derechos reservados