30 nov 2007, 6:46

Душата ми 

  Poesía » De amor
1123 1 6
 

Душата ми объркана е пак от своята наивност!

Душата ми се лута в лабиринти от въпроси!

 

Душата ми е пълна със мечти попарени!

Душата ми е цялата във рани!

Душата ми е коленичила!

Душата ми се моли!

 

Душата плаче!

Душата стене!

Душата ми се дави във сълзи!

Душата ми не диша вече!

 

Спаси душата ми...

С прегръдка...

С нежност...

С твоята Любов...

© Виолет Гаджева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??