19 oct 2010, 23:09

Душата ми е днес пиано 

  Poesía
693 0 3

 

Душата ми е днес пиано.

С изящно белите клавиши

отправя зов, но май напразно

очаква с трепет пиянистът.

 

 

© Теодора Драгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??