Душата на поета
Душата на поета
е градина.
През май -
разцъфнали лалета.
Зюмбюли
в нощи теменужни.
Сълзици бели
във несрета...
Градини с люляк -
в тях да се загубиш.
... И рози бели,
щом се влюбиш...
© Радка Миндова Todos los derechos reservados