12.03.2013 г., 17:22 ч.

Душата на поета 

  Поезия » Друга
385 0 3

 

 

                                       Душата на поета

 

                                      Душата на поета

                                      е градина.

                                      През май -

                                      разцъфнали лалета.

                                      Зюмбюли

                                      в нощи теменужни.

                                     Сълзици бели

                                      във несрета...

                                      Градини с люляк -

                                      в тях да се загубиш.

                                      ... И рози бели,

                                      щом се влюбиш...

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??