Мъжете обичат... не ги бива в това.
Тайно прикриват ранима душа.
Нощем сънуват любовна игра,
денем изграждат пред тебе стена.
Мъжете са силни... тях ги бива в други неща,
с очите говорят, дори в тишина.
Страстта им отвътре тъй силно крещи,
майсторски скриват мечтите с лъжи.
Идват моменти в мъжкото кораво сърце,
обзети от чувства предават се те.
Пламенно искат, дори да боли,
и мъжът е момче – душата решѝ!
© Весела Йотова Todos los derechos reservados