10.07.2018 г., 9:19 ч.  

Душата реши! 

  Поезия
1069 1 2

Мъжете обичат... не ги бива в това.
Тайно прикриват ранима душа.
Нощем сънуват любовна игра,
денем изграждат пред тебе стена.

Мъжете са силни... тях ги бива в други неща,
с очите говорят, дори в тишина.
Страстта им отвътре тъй силно крещи,
майсторски скриват мечтите с лъжи.

Идват моменти в мъжкото кораво сърце,
обзети от чувства предават се те.
Пламенно искат, дори да боли,
и мъжът е момче  – душата решѝ!

© Весела Йотова Всички права запазени

Създадено по идея на Feel Feel

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Аз благодаря за вдъхновението!😊
  • Много хубаво се е получило, особено щом имаш и вдъхновител от мъжки род. Хареса ми!
Предложения
: ??:??