Обичам да обичам любовта.
Без нея ще съм сам на света.
Ах колко хубав е света
Когато я има любовта.
Липсва ли душевна красота
Ще липсва и любовта.
Човек се нуждае повече от всякога
От прегръдката на любовта.
Хигиена на душата ни е нужна
Също като топлата храна.
А тя вкусна да е и добра
И чиста като капчица роса.
Думите да бъдат чисти, светли
Като изворна вода.
Почисти прахта и да засвети
Твоята добра душа.
Вели
© Вели Todos los derechos reservados