19.12.2021 г., 12:59 ч.

Душевна хигиена 

  Поезия » Любовна
392 0 0

Обичам да обичам любовта.

Без нея ще съм сам на света.

Ах колко хубав е света

Когато я има любовта.

 

Липсва ли душевна красота

Ще липсва и любовта.

Човек се нуждае повече от всякога

От прегръдката на любовта.

 

Хигиена на душата ни е нужна

Също като топлата храна.

А тя вкусна да е и добра

И чиста като капчица роса.

 

Думите да бъдат чисти, светли

Като изворна вода.

Почисти прахта и да засвети

Твоята добра душа.

 

Вели

© Вели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??