Кълба от мисли..
мъгла от несподелени чувства
Мечти в загаснала жарава
любов преследваме
като за последно
Крием чувства
отдаваме се на емоции
комплексирани сме
търсиме различното.!
Духа ни търси приключения
в сънищата
се потиме
на улицата сме
кокетни
но нощем тихо плачем.!
сърцето търси своето
душата
също.!
не сме родени за да бъдем самотни
самотата е
само за в... тоалетната
© Христо Манчев Todos los derechos reservados