Души на самотата
На всички онези деца, които очакват топлината на любовта да огрее и тяхното чисто сърце, с любов за вас!
Сами оковани -
без болка и страх,
с надежди без вяра,
със сърца и отнета любов!
Въпросите бягат
в мъгла от страдание,
в смехове и ридания -
АБСУРДЕН живот!
Сиротни души,
изстрадали всичко,
безмълвни са те -
не молят за нищо!
Ръка да протегнем,
любов да дадем -
прегръдката топла...
душите да сгреем!
Единствени те -
децата са чисти...
Да си спомним отново,
че слънце са ТЕ!
© Бианка Тошева Todos los derechos reservados
с обич, Бианка.