15.01.2008 г., 9:32 ч.

Души на самотата 

  Поезия » Друга
525 0 2
 

Души на самотата

                                    На всички онези деца, които очакват топлината на           любовта да огрее и тяхното чисто сърце, с любов за вас!

                    

Сами оковани -

без болка и страх,

с надежди без вяра,

със сърца и отнета любов!

 

Въпросите бягат

в мъгла от страдание,

в смехове и ридания -

АБСУРДЕН живот!

 

 

Сиротни души,

изстрадали всичко,

безмълвни са те -

не молят за нищо!

 

Ръка да протегнем,

любов да дадем -

прегръдката топла...

душите да сгреем!

 

Единствени те -

децата са чисти...

Да си спомним отново,

че слънце са ТЕ!

 

 

 

 

 

© Бианка Тошева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??