Два силуета. Малкият виси на големия.
Влачат се към залеза. Огъват се.
Два силуета. С разменени места
и размери. Още се влачат.
Безформена сянка. Бълбука в безсмислие.
Два силуета. Потеглили към успеха си.
И стават все по-големи...
© Йоана Todos los derechos reservados