22 abr 2018, 9:43

Двадесет и втори април - ден на Земята 

  Poesía
700 0 0

благодарността
на всички към Земята -
нека - доброта

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??