12 jul 2007, 18:34

Двама 

  Poesía
677 0 1
Със теб ще бъда откровена.
Да те имам искам - тук, сега!
За да бъда с тебе честна,
ще ти разкрия моята душа!

Обичта към теб не ще е мимолетна.
Не ще стопи се
в пареща тъга.
Умът ми от любов по теб покри се
с малки капчици роса.

Дяволът се бързичко от мен отрече,
Бог подаде ми ръка.
Ангелът към мене се завтече,
Демонът със писък отлетя.

От раз ти врътна ми главата.
Не ще ни раздели дори смъртта.
Настани се вътре във душата
и ще бъдем двама до края на света!

© Ивета Лъскова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??