24 sept 2013, 20:49

Двама 

  Poesía
329 0 3

И сякаш Господ

слиза на земята -

така е чиста

и отдадена

душата.

Тъгата в светлина

се влива -

аз мога да летя,

но не сега,

сега не бива.

Сега съм тук

да те погаля.

Да те прилаская,

от мръсното

да те извадя.

Да те умия

със сълзите -

само така изчистват се

следите.

Да те стопля,

утеша

и възвися.

Тогава мога да летя -

когато си до мене.

Аз те водя,

ти ме водиш.

Двама сме в това.

Мислиш, че на друг говоря?

Не -

споделям се

със теб, душа.

© Кирилка Пачева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??