19 oct 2018, 1:05  

Двама 

  Poesía » De amor
404 0 1

Ще свикна с отсъствието ти.
Ще свикна да те няма.
Ще те има не за много време, 
но поне за малко ти ще си до мен.
Болезнено е, зная, но това е нашата съдба.
Да сме двама свързани, но в различни две тела.

© Todos los derechos reservados

Ще се радвам да кажете вашето мнение.

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??