19.10.2018 г., 1:05 ч.  

Двама 

  Поезия » Любовна
405 0 1

Ще свикна с отсъствието ти.
Ще свикна да те няма.
Ще те има не за много време, 
но поне за малко ти ще си до мен.
Болезнено е, зная, но това е нашата съдба.
Да сме двама свързани, но в различни две тела.

© Всички права запазени

Ще се радвам да кажете вашето мнение.

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??