12 jul 2013, 21:01

Двама с тебе и нощта 

  Poesía » De amor
502 0 0

Загърнат в среброкрила дреха
на дъжд от падащи звезди,
потъвам в нежната утеха
на твоите магически очи.
Нощта разстила свойто було

сред тишина и мамеща луна,

а моите ръце те търсят лудо,

с любов извайват твоята снага!

© Ангел Филипов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??