12.07.2013 г., 21:01 ч.

Двама с тебе и нощта 

  Поезия » Любовна
452 0 0

Загърнат в среброкрила дреха
на дъжд от падащи звезди,
потъвам в нежната утеха
на твоите магически очи.
Нощта разстила свойто було

сред тишина и мамеща луна,

а моите ръце те търсят лудо,

с любов извайват твоята снага!

© Ангел Филипов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??