10 may 2014, 21:12

Две думички... 

  Poesía » De amor
608 0 1

Две думички

На Г.

Имам сили да прошепна
само думички две,

но те казват всичко,
всичко, всичко, всичко...
Обичам те!
Обичам те!
Обичам те!
И се побират в една сълза
и в иден свят за двама,
нашият свят...

© Ванко Николов (Starkmaster°  ®vn)′ 

 

© Ванко Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??