10.05.2014 г., 21:12 ч.

Две думички... 

  Поезия » Любовна
598 0 1

Две думички

На Г.

Имам сили да прошепна
само думички две,

но те казват всичко,
всичко, всичко, всичко...
Обичам те!
Обичам те!
Обичам те!
И се побират в една сълза
и в иден свят за двама,
нашият свят...

© Ванко Николов (Starkmaster°  ®vn)′ 

 

© Ванко Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??