5 sept 2020, 14:58

Две думички 

  Poesía » De amor, Otra
702 1 0

“Обичам те” не се научих да казвам. 

Не мога, изгаря ме сякаш със плам.

Не ми е вродено, уви и боли ме, че начини

да го показвам не знам.                                
 

А как ми се иска със всичките сили;

уверено, смело, без трепет в гласа -

умело да мога две думички мили

с категоричност да произнеса. 

© Лис Ицов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??