5.09.2020 г., 14:58 ч.

Две думички 

  Поезия » Любовна, Друга
727 1 0

“Обичам те” не се научих да казвам. 

Не мога, изгаря ме сякаш със плам.

Не ми е вродено, уви и боли ме, че начини

да го показвам не знам.                                
 

А как ми се иска със всичките сили;

уверено, смело, без трепет в гласа -

умело да мога две думички мили

с категоричност да произнеса. 

© Лис Ицов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??