9 feb 2013, 11:27

Две души 

  Poesía » De amor
568 0 0

Аз съм тази, която те интересува.

Аз съм  тази, за която става дума.

Аз съм тази малка звездица.

Аз съм твоята малка душица.

Ти си сън, особено мечта.

Ти  проявяваш своята характерна черта.

Ти си моят ангел през нощта.

Ти ме вледеняваш просто ей така.

Аз и Ти сме две блещукащи звезди.

Аз и Ти сме неразделни две души.

© Гергана Ганчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??