9.02.2013 г., 11:27 ч.

Две души 

  Поезия » Любовна
565 0 0

Аз съм тази, която те интересува.

Аз съм  тази, за която става дума.

Аз съм тази малка звездица.

Аз съм твоята малка душица.

Ти си сън, особено мечта.

Ти  проявяваш своята характерна черта.

Ти си моят ангел през нощта.

Ти ме вледеняваш просто ей така.

Аз и Ти сме две блещукащи звезди.

Аз и Ти сме неразделни две души.

© Гергана Ганчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??