Feb 9, 2013, 11:27 AM

Две души 

  Poetry » Love
567 0 0

Аз съм тази, която те интересува.

Аз съм  тази, за която става дума.

Аз съм тази малка звездица.

Аз съм твоята малка душица.

Ти си сън, особено мечта.

Ти  проявяваш своята характерна черта.

Ти си моят ангел през нощта.

Ти ме вледеняваш просто ей така.

Аз и Ти сме две блещукащи звезди.

Аз и Ти сме неразделни две души.

© Гергана Ганчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??