31 jul 2008, 13:16

Две души 

  Poesía
652 0 2

Две самотни души,
в мрака загубени,
търсят приятелско рамо,
да поплачат тъжно само.

 

Чезнат в тъмнина,
остана само мечта - една,
да се слеят две души,
в мрака загубени.

 

Две души - чезнещи.
Две души - изгорели.
В пламъци обгърнати,
в пепел превърнати.

 

Демон с тежки окови
сърцата им отрови.
Техният предател клет,
царуващ враг заклет.

 

Горчива скръб виси
над тъжните души,
огорчени от злобни лъжи,
от черна мъка погубени.

 

Две души измъчени,
в горчива мъка горящи.
Две самотни души,
в мрака загубени.

© Александра Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • "Две самотни души,
    в мрака загубени" ...
    се намериха и бяха щастливи.
    Две души намерили приятелското рамо.
    Хареса ми, браво!
  • Щом са ДВЕ душите,Алекс винаги има ЕДНА надежда!!!
    Поздрав от Враната!
Propuestas
: ??:??