12 abr 2014, 23:27

Две години и шест месеца 

  Poesía » Otra
315 0 1

Насилваш ме да правя

Нещата, които ти харесваш

Насилваш ме да ги правя

Знаейки, че аз не ги харесвам

Насилваш ме и не

Уважаваш чувствата ми

Аз отказвам да приема

Твоето насилие

 

И написано сега истинно

 

НасилваМ Се да правя

Нещата, които ти харесваш

НасилваМ Се да ги правя

Знаейки, че аз не ги харесвам

НасилваМ Се и не

УважаваМ чувствата Си

Аз отказвам да приема

Своето насилие

© Любов Миронова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Това ме накара да настръхна. Въпреки общото схващане, че животът е низ от компромиси и въпреки, че постоянно ги правя. Пак ме боли от себнасилието.
Propuestas
: ??:??