22 ene 2010, 13:03

Две капки 

  Poesía » De amor
550 0 1


Две капки танцуват…

танцуват и съскат…

Червената плоча на дансинга

бавно ги пие…

Дори да се слеят

отчаяно, дръзко…

Две капки танцуващи

някога бяхме и ние.

Сега сме мъглица,

която се стели,

до атом размесени,

сякаш душа във душата,

 прохладно, уютно

във времето спрели,

пристигнали просто.

Къде да вървим по-нататък.

© Димитър Димитров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Това не беше ли на Халиме Бахри?
Propuestas
: ??:??