25 feb 2009, 15:08

Две котки - едната сива 

  Poesía » De amor
943 0 1

две котки - едната сива

две води и два презерватива

 

вулкан от страст

река от сласт

напрегнат гръб

трептяща плът

копнеж безкрай

човешки рай

вълни в море

ръце в ръце

душа в душа

и две тела

туптящи от

и за ЖИВОТ

© Никодим Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??