две котки - едната сива
две води и два презерватива
вулкан от страст
река от сласт
напрегнат гръб
трептяща плът
копнеж безкрай
човешки рай
вълни в море
ръце в ръце
душа в душа
и две тела
туптящи от
и за ЖИВОТ
© Никодим All rights reserved.