3 ago 2007, 22:34

Две лица 

  Poesía
523 0 0

Дойде в нощта като неканен гост,
не ти стигна, че  дните ми рушиш
и в нощите промъкваш се като крадец.



Но внимавай, аз съм с две лица...
ако поискам, мислите ти ще открадна.
Тогава играта ще обърна -
 в дните ти твоя сянка ще бъда.



Ще започнеш очите ми да търсиш,
ще мечтаеш за гласа ми,
ще търсиш любовта ми,
ще копнееш за плътта ми.



И нощем сънищата ти ще са кoшмари,
а дните разпилени.
Тогава ще поискаш пак
предишната да бъда...



Но мене няма да ме има.
Останал ще е само споменът за мене,
до последния ти ден да те преследва.

© Амората Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??