13 jun 2007, 10:20

Две лодки 

  Poesía
620 0 3

Две лодки се люшкат в реката
с по две уморени весла,
две лодки делят самотата
на пристана стар край града.
Две лодки - куп стари надежди
в рибарските млади сърца,
две лодки сред тази безбрежност
на хорската мъка в света.
Две лодки и спомени грешни
от минали вече лета,

две лодки  и крах на надежди
в доброто и в любовта .
Две лодки - една безнадежност,
едничка проклета съдба.

© Таня Панайотова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??