11 sept 2006, 12:48

Две луни 

  Poesía
894 0 0



Две луни.
Две луни над морето от бриз,
сребротъкани във шепи,
Две луни - сняг през зимата -
правят нощна мъгла.

© Огрян Орешников Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??