11.09.2006 г., 12:48 ч.

Две луни 

  Поезия
893 0 0



Две луни.
Две луни над морето от бриз,
сребротъкани във шепи,
Две луни - сняг през зимата -
правят нощна мъгла.

© Огрян Орешников Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??