1 abr 2008, 17:28

Две ръце 

  Poesía
713 0 3

Твойте длани, погубващи със свойта хладина,

за сетен път примамват ме и викат ми "Ела!"...

Не веднъж тези твои две ръце иэдигаха ме в рая;

не веднъж запращаха ме в пъкъл да горя.

Те галят нежно, по-нежно и от сутрешна роса,

те галят и въэпламеняват страст необуздана -

като огъня гореща и неразгадана.

Твойте длани смразяват всяка мечта с едно движение

и пак тези две ръце превръщат всичко застинало в приказно творение!

 

© Усмивка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??