18 jul 2006, 13:48

Две Сълзи 

  Poesía
1091 0 7
Две сълзи отронени се стичат
по бледото, увяхнало лице
и търсят спомени във мрака
и допира на твоите ръце.

Две сълзи във нощ дъждовна
мълком питат "а сега?",
отронени във болка няма
оставят ме и те сама.

Две сълзи гасят пожари,
обич моя, в тях си ти,
въглени горещи парят
вледенените от студ мечти.

© Антоанета Тонева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??