Jul 18, 2006, 1:48 PM

Две Сълзи 

  Poetry
1095 0 7
Две сълзи отронени се стичат
по бледото, увяхнало лице
и търсят спомени във мрака
и допира на твоите ръце.

Две сълзи във нощ дъждовна
мълком питат "а сега?",
отронени във болка няма
оставят ме и те сама.

Две сълзи гасят пожари,
обич моя, в тях си ти,
въглени горещи парят
вледенените от студ мечти.

© Антоанета Тонева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??