18.07.2006 г., 13:48 ч.

Две Сълзи 

  Поезия
1042 0 7
Две сълзи отронени се стичат
по бледото, увяхнало лице
и търсят спомени във мрака
и допира на твоите ръце.

Две сълзи във нощ дъждовна
мълком питат "а сега?",
отронени във болка няма
оставят ме и те сама.

Две сълзи гасят пожари,
обич моя, в тях си ти,
въглени горещи парят
вледенените от студ мечти.

© Антоанета Тонева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??