Извивка, трепет, нежност, ласка,
стон и плам - двамата горим,
в едно сме - шепот в краска
от картината, която не делим.
Свян, докосване, целувка,
ухание, усмивка, длан и длан.
Греховност, упование - твоята милувка,
чувство, устни, сбъднат блян.
Еуфория, тъга - смесените чувства,
обич, болка - връхлита ни вълна!
Дишам теб - въздухът не стига,
от очите твои - пия аз сълза.
© Милко Илиев Todos los derechos reservados