5.08.2009 г., 22:10 ч.

Две тела 

  Поезия
553 0 0

Извивка, трепет, нежност, ласка,

стон и плам - двамата горим,

в едно сме - шепот в краска

от картината, която не делим.

 

Свян, докосване, целувка,

ухание, усмивка, длан и длан.

Греховност, упование - твоята милувка,

чувство, устни, сбъднат блян.

 

Еуфория, тъга - смесените чувства,

обич, болка - връхлита ни вълна!

Дишам теб - въздухът не стига,

от очите твои - пия аз сълза.

© Милко Илиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??