28 feb 2021, 7:35

Две тела 

  Poesía » De amor
430 2 11

Две тела едно срещу друго!
Две вълни морски се гонят -
а нощта океан е.
Две тела едно върху друго!
Като пясък се сливат -
а стаята  пустиня е.
Две тела нежно преплетени!
Като корени ашладисани -
леглото пръстта е.
Две тела  блестят изпотени!
Като кръстосани мечове -
страста им искра е.
Две тела безмълвенно слети!
Като светкавици ярки -
мигът им небето е.
Две тела бавно притихнали!
Като дървета след буря -
с клони преплетени!

© Росица Димова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??