Две тела едно срещу друго!
Две вълни морски се гонят -
а нощта океан е.
Две тела едно върху друго!
Като пясък се сливат -
а стаята пустиня е.
Две тела нежно преплетени!
Като корени ашладисани -
леглото пръстта е.
Две тела блестят изпотени!
Като кръстосани мечове -
страста им искра е.
Две тела безмълвенно слети!
Като светкавици ярки -
мигът им небето е.
Две тела бавно притихнали!
Като дървета след буря -
с клони преплетени!
© Росица Димова All rights reserved.