3 nov 2010, 13:23

Движения 

  Poesía » Otra
519 1 1

(в момента я работим тази песен с Ксетофон):

 

Ти си седнал във ъгъла,

задълбан в двоумения.

Но пак вдигаш наздравица

с отработени движения.

 

Имаш цял куп емоции

и своето мнение,

но слагаш своята маска

с отработени движения!

 

 

Пак отиваш на работа.

Тренираш свойте умения.

Като няк’ва маймуна

с отработени движения.

 

Виждаш, каквото ти казват.

Въпреки своето зрение.

Правиш се на удобен

с отработени движения!

 

 

Отбягваш всички конфликти,

но мразиш своите решения.

А отвън се усмихваш

с отработени движения.

 

Отдавна си се изгубил

във свойте съмнения.

Може би и любов правиш

с отработени движения!

 

 

Искаш да си непринуден,

но без притеснения

отново пръскаш заблуда

с отработени движения.

 

Искаш да кажеш нещо,

но пак чакаш вдъхновение

и пак пишеш поезия

с отработени движения.

 

 

Но ти си твърде специален.

Изпълнен си със презрение.

И галиш своето его

с отработени движения.

 

Губиш всичко най-ценно,

но без напрежение

махваш леко за сбогом

с отработени движения!

 

 

Това не е за пръв път.

И вече нямаш съмнения.

Ти си просто черупка

с отработени движения.

 

Не е и за последен път.

Но вече няма съмнения.

Аз съм просто черупка

с отработени движения.

 

 

Защо да имам отношение,

при положение,

че моето мнение

няма ник’во значение?

 

 

 

© Ксения Соболева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??