25 nov 2006, 22:47

Двойно признание 

  Poesía
563 0 5


"Обичам те, нали го знаеш, мила!" - мълвиш с обич ти.
Желано е  това признание, родено в нежен стих.
Заглеждам се в очите ти притворени,
в устните ти, скрили онзи смях,
в косите, галещи се в мен
с любов, без страх.


А ти си мой!


Със спомените си живях,
дори и през покоя си измислен.
След многото и дълги дни във самота
светът в кристалната си  болка е обвит.
И няма чудо на земята, което би ме спряло
аз да ти доказвам  онези думи две, които са:"Обичам те!"

© Петя Кръстева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??