3 mar 2013, 9:22

Дяволче 

  Poesía » Para niños
560 0 6

Чашката с млекцето

взе, че се разля!

Сам ли сторих тази

глупава беля?

 

Мама ще се скара!

Много ме е срам!

Идва ми да плача,

а пък съм голям!

 

Мама се усмихва:

– Туй не е беда!

Чашката ти бутна

дяволче с рогца!

© МАРИАН КРЪСТЕВ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??