Чашката с млекцето
взе, че се разля!
Сам ли сторих тази
глупава беля?
Мама ще се скара!
Много ме е срам!
Идва ми да плача,
а пък съм голям!
Мама се усмихва:
– Туй не е беда!
Чашката ти бутна
дяволче с рогца!
© МАРИАН КРЪСТЕВ All rights reserved.