19 jul 2007, 22:24

ДЯВОЛСКА ЖЕНА 

  Poesía
711 0 3

ДЯВОЛСКА ЖЕНА

Обичам те безумно много.

Без тебе даже мога да умра.

Но мога да ти кажа сбогом,

без ти да разбереш това.

Не бих признала даже и на себе си.

Не бих признала и на никой друг.

Държа в затвор аз чувствата обсебващи.

Не бих си позволила да ги ползва друг.

Животът ми се носи с вятъра.

Обичам своята свобода.

Сърцето ми е в клетка златна.

Ключът за нея е във твоята душа.

Дааа, аз ти казах сбогом.

За моите чувства ти така и не разбра.

Сърцето ми завинаги остана твое.

Но аз съм просто дяволска жена.

06.07.2007

© Мириам Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря Ви! Вярно, че е истинско, но се радвам че вече е в миналото!!!
  • Много страст и недоизказани чувства.Хубав стих.Разголващ душата.Браво.
  • Хубав стих...Поздравления!
Propuestas
: ??:??